četvrtak, 27. studenoga 2014.

Alive and kicking

As my goal was to create something for my friends, it was written in my native language. As soon as I get more time, I'll make an english version for Linux too.
(CROATIAN TEXT BELOW)

Evo ljudi, ovdje možete preuzeti noviju verziju, updejtovanu što bi rekli.
https://www.dropbox.com/sh/dbvqpdt5fmwmctl/AAA8eH_ZZlGBlrfHiw7P_dGMa?dl=0.


Ako netko ima problema sa instaliranjem slijedite sljedeće korake.

1) Prvo i najbitnije za rad u budućnosti je instalacija Shoes-a. Uključen je u folderu tak da nemate frke s time gdje ćete ga naći ili nešto tako.
2) Nakon što ste instalirali Shoes aplikaciju pokrećete tako da kliknete na ikonu naziva 1Leasy_start.shy, ondje vas aplikacija pita gdje želite spremati svoj rad u budućnosti(rad vezan uz aplikaciju). Beskompromisno morate izabrati folder Leasy-Aplikacija, u tom prozoru koji s otvorio samo označite taj navedeni folder i kliknite SAVE, gore imate opciju da napišete i ime, ali nemojte tamo ništa upisivati. Nakon toga vam se javlja sljedeći prozor u aplikaciji te ondje samo stisnete Sljedeći Korak.

3) TO JE TO! Ako vas zanima što se može raditi u aplikaciji pročitajte upute koje sam postavio u folder 'Instalacija Shoes'.

Eto toliko zasada, ovo je prva verzija, planiram uskoro izbaciti još koju za Linux i MAC OS, te poboljšati rad sa datotekama tako da ih ubacim u sqlite tablice. Iza svega je ideja da ovo postane i android aplikacija.

Nema komentara:

Objavi komentar